Red Valentino

Red Valentino

Red Valentino is een dochter bedrijf van het grote merk Valentino. Red Valentino richt zich vooral op het speels en mooi ontwerpen van vrouwelijke kleding. Het merk is opgericht door Valentino Garavani in 1959. Valentino maakte toen handgemaakte kledingstukken van luxe materialen en hij had een scherp oog voor detail en schoonheid. Het merk is echt aan het licht gekomen toen Valentino de kans kreeg Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Audrey Hepburn en Jacqueline Kennedy Onassis aan te mogen kleden. Daarmee kreeg Valentino de steun van toen die tijd steun van de belangrijkste stijliconen in de jaren 60 en 70. De Valentino mode weerspiegelt de Italiaanse roots van Valentino en de elegantie van de Parijse vrouwen.

Red Valentino collectie De meisjes van Blauw

Bij De meisjes van Blauw hebben we een uitgebreide collectie van Red Valentino. Bij De meisjes van Blauw gaan wij altijd met de tijd mee en dus hebben wij altijd de nieuwste artikelen te koop. De collectie van Red Valentino bij De meisjes van Blauw bestaat uit jurken, sweaters, vesten, broeken, rokjes, blouses en colberts. Bij De meisjes van Blauw hebben we ook verschillende accessoires van Red Valentino zoals schoenen en tassen.

Bekijk onze collectie van Red Valentino

Neem een kijkje in de webshop naar de volledige collectie van Red Valentino of bezoek de winkel. De meisjes van Blauw staan altijd voor u klaar in de winkel aan de Kleine berg 2 in Eindhoven.