Slide Over ons Toen De Meisjes Van Blauw er eenmaal was, was ze er
om niet meer te verdwijnen. Om de meisjes uit de
omgeving en van verre streken het hoofd op hol te
brengen en ongekend hebberig te maken. Wat is dat
toch wat een uitgebreide garderobe zo hemels maakt?
Our Brands

Haute Couture

In onze winkel verkopen wij allerlei soorten maten en merken van exclusieve damesmode. Wij voelen ons vereerd om onze designers te mogen representeren.

0

Designers

Luxe merken en designers waar wij mee samenwerken

Est. 2010

Our Story

De meisjes van Blauw is een boutique met toonaangevende exclusieve dameskleding en -accessoires gevestigd in Eindhoven. In 2010 opende oprichtster Kelly D’Ulisse de deuren van de meisjes van Blauw. ‘Onze missie is om een winkel te creëren met luxe mode door ‘Haute Couture’ modeontwerpers, waar onze klanten elk seizoen kunnen genieten van de laatste modetrends.’

Met meer dan tien jaar ervaring in de fashionindustrie is de Meisjes van Blauw een sterk merk met identieke uitingen. Onze fashion adviseurs in de winkel spreken allen de taal van ‘Haute Couture’ en zijn opgeleid in high-end mode.

Elk merk heeft zijn eigen stijl en charisma. Deze zorgen voor verrassende outfits voor elke gelegenheid. Enkele merken zijn: Red Valentino, See by Chloe, Barbara Bui, Philosophy en Dondup.

Een nieuw tijdperk is aangebroken met de start van de online winkel in 2021. Waar wij energie van krijgen is onze klanten adviseren en zoveel mogelijk voorzien van kwalitatieve, high-end kleding en accessoires. Wij worden hierin versterkt met behulp van de webshop die 24/7 beschikbaar is en de nieuwste trends bevat.

Our Store

Online & Store

Benieuwd naar onze collectie exclusieve dameskleding? Bekijk de nieuwste items in onze shop. Toch nieuwsgierig naar onze fysieke winkel? Maak dan hier een afspraak.