jacob cohen

Jacob Cohën

Het merk Jacob Cohën zijn handgemaakte broeken die door de Italiaanse kledingontwerper worden ontworpen. De Jacob Cohën broeken worden van de meest prachtige stoffen gemaakt. De broeken kleden bijzonder strak af en zitten ook nog eens comfortabel. Dat komt het stretch spijkerstof dat er gebruikt wordt in de broeken. Deze spijkerstof wordt uit Japan geïmporteerd en dat maakt elke Jacob Cohën jeans extra comfortabel. Ondanks de steeds nieuwere technieken worden de Jacob Cohën jeans nog steeds met uiterste precies met de handgemaakt.

Jacob Cohën jeans is een exclusiever merk en richt zich vooral op jeans, chino’s, shorts en sweaters. Het assortiment van Jacob Cohën moet daarom ook comfortabel en mooi zijn en uiteraard luxe uitstralen.

Damesbroeken Jacob Cohën

De collectie van Jacob Cohën bestond voorheen alleen uit mannen kledingstukken maar werd later ook uitgebreid met een lijn voor vrouwen. Bij De meisje van Blauw richten wij ons alleen op de vrouwen collectie van Jacob Cohën.

Bekijk onze collectie Jacob Cohën damesbroeken

In onze officiële Jacob Cohën online store bieden wij de grootste collectie modellen en wassingen aan. De Jacob Cohën jeans kenmerken zich door de perfecte pasvorm, zilveren knopen en een label van paardenhaar en naast deze kenmerken worden ze gezien als iconen in de fashion wereld. Bekijk nu hier de collectie op de website.