Fedeli

Fedeli

Fedeli is een kledingmerk voor mannen en vrouwen en is opgericht door Luigi Fedeli in 1934. Het merk komt oorspronkelijk uit Monza in Italië. De familie Fedeli richtte daar een werkplaats op en zo groeide het merk Fedeli uit tot een kledingmerk dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Fedeli is een van de eerste Italiaanse kledingbedrijven dat zich ging specialiseren in de productie van kasjmier breigoed. Het merk Fedeli staat vandaag de dag gelijk aan klasse en kwaliteit. Met hun uitgebreide collectie herenkleding, accessoires en dameskleding voorzien zij iedereen van kleding die behoefte heeft aan comfort en luxe.

Dameskleding Fedeli

Vandaag de dag heeft Fedeli een uitgebreide collectie van truien, polo’s, jurken, shirts, gilets, vesten, blouses en topjes. Bij De meisjes van Blauw in Eindhoven richten wij ons vooral op de damescollectie van Fedeli. De vrouwen collectie van Fedeli biedt een grote variatie van truien tot aan jurken en T-shirts.

Bekijk onze collectie van Fedeli

Bent u benieuwd naar de volledige collectie van Fedeli bij De meisjes van Blauw? Kijk dan eens bij de producten op de webshop of kom langs in de winkel van De meisjes van Blauw waar de meisjes klaar staan om u van dienst te zijn bij het zoeken van het juiste kledingstuk voor u. Wij zijn te vinden aan de Kleine berg 2 in Eindhoven