Barbara bui

Barbara Bui

Barbara Bui is een Frans mode merk dat opgericht is door Barbara Bui. Barbara Bui is geboren in 1956 in Parijs. Het merk is in 1987 officieel opgericht nadat zij al een eerste boetiek had geopend in 1983. Het merk kwam pas echt aan het licht nadat Barbara Bui haar eerste collectie had getoond aan de pers en inkopers in 1987. De diversiteit in Barbara Bui DNA heeft volgens haar het merk naar het niveau getild waar het nu is. Barbara Bui stat altijd open en moedigt het zelfs aan om verschillende culturen door elkaar heen te gebruiken en dit zie je ook altijd terug in haar collecties. Het merk Barbara Bui is vooral gericht op dameskleding en is wereldwijd populair. De collectie bestaat uit bijna alle soorten kleding, schoenen, tassen en accessoires.

Barbara Bui collectie De meisjes van Blauw

De Barbara Bui collectie bij De meisjes van Blauw is een uitgebreide collectie. De collectie van Barbara Bui bij De meisjes van Blauw verandert met de tijd mee en er is daarom ook steeds nieuwe collectie beschikbaar van Barbara Bui. De collectie bestaat uit winter en zomerkleding, schoenen, laarzen en riemen.

Bekijk onze collectie van Barbara Bui

Neem een kijkje in de webshop of kom langs in de winkel van De meisjes van Blauw aan de kleine berg 2 in Eindhoven. De meisjes staan altijd klaar om u van dienst te zijn bij het zoeken van de juiste kleding die bij u past.